Despre noi

Bine ati venit la Fresco Verde

~ Depozit de Flori En Gross ~

Pentru toti clientii nostri oferim doar produse de o calitate premium, flori proaspete si bine ingrijite.

 • Specialistii trandafirilor

  Daca trandafirii sunt ceea ce cauti, atunci ai gasit locul perfect!

 • Calitate superioara

  Suntem direct importatori de flori de la fermele din Ecuador, Columbia si Kenya, de aceea florile noastre sunt de cea mai buna calitate si prospetime.

 • Ingrijim Florile

  O floare de calitate trebuie sa fi foarte bine ingrijita, iar noi respectam lucrul acesta cel mai bine!

 • Diversitatea Florilor

  Avem o foarte mare diversitate de tipuri și soiuri de flori cu caracteristici unice, fie miros, culoare sau forma.

Avem o Selectie Foarte Diversa de
Flori

  

   

Fresco VERDE este un brand nascut din pasiunea fondatorilor pentru flori, si in special pentru trandafiri.

Am căutat cei mai frumoși trandafiri din lume și ne-am oprit la fermele din Ecuador și Kenya, renumite atât pentru multitudinea varietăților și a culorilor cât și pentru calitatea premium a trandafirilor. Am vizitat personal fermele lor situate la altitudini de peste 2000 m, asigurând astfel lumina permanentă a soarelui și temperaturile optime de dezvoltare pentru trandafiri.

De ce am ales producătorii din Ecuador și Kenya pentru a defini specificul afacerii noastre? Pentru că, la nivel mondial în industria florală, are loc un transfer al centrelor de interes de la cultivatorii tradiționali către țările cu un climat mai bun și cu condiții de producție și forță de muncă mai accesibile. Și dacă putem avea acces la trandafiri mai frumoși, mai rezistenți și mai ieftini, de ce să nu beneficiem împreună de aceste atuuri?

Am legat parteneriate solide direct cu producători reputați din aceste țări, deținând exclusivitate pe anumite soiuri și importând în România pentru prima dată varietăți de culori și soiuri unice la prețuri foarte accesibile și super-competitive față de celelalte produse de pe piață.

În fiecare zi, echipa noastră de specialiști vă întâmpină și vă consiliază în alegerea celor mai bune soluții pentru afacerea dumneavoastră! Beneficiați de asistență specializată în alegerea tipului de flori, a culorilor potrivite dar și a duratei de viață în funcție de destinația fiecărei achiziții. Venim mereu în întâmpinarea nevoilor clienților noștrii cu idei inovative de design, cu accesorii și decorațiuni emblematice dar și cu sfaturi privind îngrijirea și menținerea prospețimii și vitalității florilor.

La noi puteti găsi colecția renumiților trandafiri parfumați David Austin, specializați și perfecți pentru decorațiunile de nunți și evenimente, la cele mai bune prețuri din piață!

Așa cum creșterea trandafirilor este de multe ori descrisă ca o artă dar și ca o știință, la fel și echipa noastră depune toate eforturile în menținerea calității, vitalității și prospețimii florilor odată ajunse la noi în depozit. Fiecare fir este tratat cu o deosebită atenție, este controlat, îngrijit și elegant pus în evidență astfel încât să fie îndeplinite toate condițiile de stocare și standardele de igienă, temperatură, umiditate, luminozitate și calitate. La intervale de timp bine stabilite, fiecare buchet este atent controlat pentru a vă oferi doar calitate premium la prețuri imbatabile!

Wabara roses – în premieră în România

Ne adresăm, în principiu, florarilor, decoratorilor, artiștilor peisagiști, micilor antreprenori și organizatorilor de evenimente.

Ne bazăm pe un departament logistic de transport aerian, astfel încât primim mereu cei mai proaspeți trandafiri, în maxim 24 ore de la culegerea lor. Din acest motiv, putem garanta o viață de vază mult mai îndelungată.

Primim flori proaspete în fiecare săptămână, și am dezvoltat rețeaua de parteneriate și cu producători și furnizori din Olanda, Italia și Israel.

Oferim o gamă diversificată de produse, dintre care menționăm: trandafiri și mini-rose (peste 300 de varietăți și culori),bujori, orhidee, lalele, frezii, crini, gerbera, crizanteme, flori de sezon: zambile, verdeață și accesorii, și multe altele. La cerere, putem importa orice tip de floare și plantă.

Personalul nostru

~ Intotdeauna la dispozitia ta ~

Alexandra Constantin 

Customer Service Manager

Raluca Apostol

Customer Service Manager

Gabi Mariuc

Quality Control Manager / Sales Manager