Valentine's Day - pe scurt />

Valentine ‘s Day – pe scurt

Desi nu este o sarbatoare specific romaneasca, ma amuza tare cum se agita toata lumea in jurul acestei zi minunate a dragostei.

Trecand peste toate acestea, pot zice ca e frumos sa visezi, sa speri si sa imparti LOVE.

Dar sa trecem la ale noastre acum.

Ce se intampla cu trandafirul rosu de e asa pretios???????

Aceeasi discutie o am in fiecare an cu toate fermele care, pe la mijlocul lunii decembrie se gandesc ele cum sa-mi strice buna dispozitie de sarbatori cu “ ofertelor speciale” de V-Day.

Matematica e simpla – Cerere vs Oferta

Productia e limitata, nu-i nici mai mica nici mai mare fata de restul anului , aceleasi culturi de flori, aceeasi producatori, aceeasi cantitate,  doar ca  brusc tot universal cauta trandafiri rosi. Normal ca fermele vor sa profite din plin de aceasta cerere masiva.

Cei mai scumpi si cei mai cautati sunt trandafirii de Ecuador si Columbia,  Kenya se mai gaseste la un pret rezonabil, iar despre trandafirii de Olanda nici macar nu merita sa-i iau in considerare daca evaluez dupa raportul calitate/pret.

In general in aceasta perioada, mai toate florile rosii de la bursa din Olanda sunt mai scumpe din cauza cererii asupra acestei culori.

Asa ca sa nu va asteptati la preturi mici la florile rosii, mai ales la trandafiri, si sa nu uitati ca mai exista o varietate imensa de  alte flori si culori absolut fabuloase, la preturi accesibile.

Acestea fiind spuse, daca tot platiti extra , fiti siguri ca si cumparati calitate extra, de aceea va recomand trandafiri de Columbia, Ecuador sau Kenya care sunt foarte calitativi si chiar rezista.

Vanzari indragostite sa aveti dragilor!

Gabi.

P.s.

Saptamana viitore  o sa va povestesc despre minunati trandarifi de Kenya si de ce sunt absolut preferatii mei.